Salam Ramadhan dari Hargaemas

KIRA VALUE EMAS KALKULATOR EMAS, AR-RAHNU, PAJAK GADAI
Kira Disini


Beberapa hari sebelum ketibaan 1 Ramadhan, kami sempat mengadakan kelas emas pada sabtu, 30 Julai 2011, di pejabat kami, kehadiran agak tidak memuaskan, mungkin kerana ramai peserta yang mengambil peluang di hari minggu untuk mengziarahi keluarga di kampung sebelum ketibaan bulan puasa. Walaupun dengan kehadiran yang minimum, Alhamdulilah!, kelas berjalan seperti biasa dan peserta yang hadir mula tersenyum apabila rahsia di sebalik perniagaan emas dikongsi bersama mereka.

Kami berhenti sekejap dalam jam 12t/hari untuk memeriahkan birthday emergency salah seorang agen kami dari Seremban, Cik Alice. Semoga bisnes beliau maju jaya, dan bahagia bersama keluarga.

Di kesempatan ini, kami dari Hargaemas Resources Malaysia, mengucapkan Salam Ramadhan kepada semua pengunjung, pembaca, pengomen dan terutamanya pelanggan2 kami yang sentiasa berhubung dan tidak putus menyokong kami selama ini. Marhaban Ya Ramadhan!!!

Kelas emas ini diadakan setiap minggu di pejabat kami, peserta yang ingin hadir perlu memaklumkan kepada kami terlebih dahulu dengan cara sms atau call kami. 03-87502645

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SIMPLE GOLD TESTING KIT USING ACID TEST TO CHECK GOLD PURITY
Uji Emas Anda

BELAJAR CARA KIRA HARGA EMAS DAN SENARAI SUPPLIER KILANG
Learn More