Selamat datang ke Portal Harga Emas Malaysia

logo (1)

KIRA VALUE EMAS KALKULATOR EMAS, AR-RAHNU, PAJAK GADAI
Kira Disini

Selamat datang dari kami ke Portal ini, Portal ini sedang dikemaskini dan masih banyak yang perlu dilakukan untuk memastikan ia dapat memberi informasi dan maklumat untuk pelawat. Didalam perancangan kami untuk development portal ini, kami akan menyediakan beberapa servis untuk membantu pelawat samada seperti ruang iklan emas, iaitu tempat dimana anda boleh menjual emas kepada syarikat/individu yang berminat.

Didalam portal ini juga akan disediakan ruang berkongsi maklumat mengikut kawasan (negeri) untuk memudahkan pelawat mengetahui harga emas baru / lama di tempat anda. Oleh kerana harga emas bukannya harga kawalan, sesetengah tempat mempunyai harga yang berbeza. Ini mungkin dapat membantu anda.

Selain itu, portal ini akan berterusan membeli maklumat berkenaan promosi emas terbaru, design emas terbaru atau ruang pameran yang boleh anda lawati serta maklumat disitu. Diharap ada pelawat yang sudi berkongsi maklumat dengan kami dan memberi sebarang cadangan untuk kami memajukan portal ini dan pada masa yang sama dapat membantu pelawat yang lain.

Admin, Portal Emas Malaysia.

13 thoughts on “Selamat datang ke Portal Harga Emas Malaysia

 1. saya ada sebidang tanah dan dikatakan di situ terdapat harta karun. telah disahkan oleh seorang yang mahir dengan ilmu batin. pernah ssaya bawa seorang wak jawa yang dikatakan pandai mengambil emas tersebut. apabila wak itu sedang berusaha ambil emas itu dia terpelanting dan terus xnak ambil. dia kata “jin yang jaga emas mahukan nyawa sebagai ganti”. namun wak itu memberi keris kecil dan cincin hasil usahanya malam itu. tapi barang itu hilang tak dapat dicari lagi. sehingga kini saya masih kompius apa benar terdapat emas di tanah saya itu. penjelasan dan bagaimana untuk tahu ada atau tidak emas di situ?

  1. I set up a Facebook profile where I can post my pictures, videos and events and I want to add you as a friend so you can see it. First, you need to join Facebook! Once you join, you can also create your own profile.
   Thanks,
   Shahrul

   To sign up for Facebook, follow the link below: http://www.facebook.com/p.php?i=100003734980588&k=AQAzPLRAPUo364xtflnyzM3W95TNF1iPfO9ezuHB5Xu3MLpUQyOP6lrILbSBpMgm1s6OmFRzALUyALAkHZTIRg8x3Gg&r
   Already have an account? Add this email address to your account: http://www.facebook.com/merge_accounts.php?e=notify-td6y1h6t48%40disqus.net&c=AQCzx44YQAq9nK0v_iUJrE5duqpKJWKvw3-0DtUfaECOpQ
   =======================================
   This message was sent to If you don’t want to receive these emails from Facebook in the future, please follow the link below to unsubscribe. http://www.facebook.com/o.php?k=AS0da94jYC8jMvoP&e=notify-td6y1h6t48%40disqus.net&mid=HMTAzMTg3NzI1Om5vdGlmeS10ZDZ5MWg2dDQ4QGRpc3F1cy5uZXQ6OA Facebook, Inc. Attention: Department 415 P.O Box 10005 Palo Alto CA 94303

 2. jika kita melihat carta pergerakan emas dari awal tahun ini kita merasa kebinbangan bila terus menurun diakhir tahun ini akan menjejaskan pulangan yang diharapkan bagi pelabur baru..kepercayaan hilang sama sekali.kerana setiap pelaboran menharapkan keuntungan mengalami kerugian yang berterusan.

 3. harga emas hari amat mencemaskan para pembeli ini membuat pemegang saham emas akan mengalami tangungan yang berlebihan diatas kemerosotan harga emas dunia..perkara ini akan membuat pembeli baru takut untuk melabur dalam bidang emas..jika berterusan ramai yang akan menja tidak terjadi.uhkan diri dalam perlaburan emas dimasa akan datang.kerana pulangan yang diharapkan

 4. jika hendak terlibat dalam urusniaga emas kita mesti ada sistem.bagaimana kita membantu orang mendapatkan duit dan ikat mereka dengan produk emas kita melalui sistem yang kita cipta.saya pernah menjalankan sistem ini tetapi ditipu oleh kawan baik ayah saya sendiri yang dikenali sebagai datuk.bukan senang untuk naikkan semula perniagaan yang jatuh.tetapi dengan kejatuhan ini kita boleh lihat banyak peluang yang hadir di hadapan kita,kita perlukan semangat dan sistem yang hebat untuk bangun semula.kerana Allah sayangkan hambanya yang tidak pernah berputus asa!!!

 5. salam
  dari mana sy boleh dptkan harga emas semasa yg tepat?
  di tempat sy berurusan, mmg sy dpt info mengenai harga emas semasa. tetapi melalui org tengah la. mcm mane sy nk check samada harga 2 mmg btol2 tepat, or org 2 da cut siap2 ntuk komisen dier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SIMPLE GOLD TESTING KIT USING ACID TEST TO CHECK GOLD PURITY
Uji Emas Anda

BELAJAR CARA KIRA HARGA EMAS DAN SENARAI SUPPLIER KILANG
Learn More