Promosi Jongkong Emas Public Gold (Available)

KIRA VALUE EMAS KALKULATOR EMAS, AR-RAHNU, PAJAK GADAI
Calculate

Buat peminat / agent / peniaga emas, kami menawarkan promosi less RM5/gram untuk mendapatkan gold bar Public Gold mengikut harga di Laman web public gold. Item boleh ditempah melalui laman order kami (disini). Tempahan diterima selagi stok masih ada. Jongkong emas Public Gold lebih digemari pembeli dan pelabur terutamanya pelaburan Ar-Rahnu kerana spread harganya yang rendah berbanding jongkong emas yang lain di pasaran. Public Gold juga mempunyai jumlah agent yang ramai disekitar Malaysia untuk memudahkan jual beli emas Public Gold. Jika anda berminat untuk mendapatkan jongkong emas public gold lebih rendah dari harga pasaran, tempah di laman web kami. Harga emas Public Gold boleh disini (click here) . Penghantaran boleh dilakukan secara COD ataupun Pos. (cash sahaja diterima)

0 thoughts on “Promosi Jongkong Emas Public Gold (Available)

 • adakah saya boleh menjual dinar emas di ar rahnu?

  saya dapati harga semasa dinar yang ditunjukkan di WIM adalh lebih tinggi jika dibandingkan di website public dinar.apakah bezanya?

 • salam nk tanya mengenai dinar emas krjaan kelantan..ia dijaul mgikut gram atau kpngan dinar tu.adakah ia blh bt pelbran yg sama disini..

  • dijual ikut harga kepingan, jika pergram (boleh dikatakan agak mahal) tetapi ramai org suka beli emas kelantan) saya pergi kota bharu baru2 ini, x dpt nak beli 20-30 keping sebab tauke sana kata dah habis stok.. stok dinar kelantan cepat je habis..

 • ADZIAN BIN ABU BAKAR says:

  Salam,
  Katakanlah saya berminat membeli emas dari tuan bernilai lebih kurang RM 100,000. Lepas itu saya nak cagarkan di Bank Rakyat kerana saya inginkan modal untuk kegunaan lain. Bolehkah perkara ini dibuat. Saya ada melayari laman di Bank Rakyat. Penyata menunjukan saya boleh memperolehi sekitar 70% dari simpanan emas. Maksimum simpanan 36 bulan dengan bayaran RM750 sebulan.Adakah charge lain yang dikenakan.Bolehkah tuan memberi penerangan yang lebih lanjut. Tk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

SIMPLE GOLD TESTING KIT USING ACID TEST TO CHECK GOLD PURITY
Learn More

BELAJAR CARA KIRA HARGA EMAS DAN ASAS NIAGA EMAS DARI KILANG
View Intro