Lelongan Emas Malaysia

Berita baik buat pembaca yang sudi singgah di Laman Kami, dalam tempoh yang terdekat, harga emas akan melancarkan satu projek dipanggil Lelongan Emas Malaysia dengan kerjasama 1AU, projek ini mengfokuskan jualan dan lelongan barangan kemas dibawah harga pasaran dengan design terkini dan menarik. Antara item-item yang akan dilelong akan datang termasuklah rantai, gelang, loket, cincin dan pelbagai lagi barangan kemas, kualiti emas yang akan dilelong terdiri dari emas 916, emas 18k dan juga emas 24 karat. Untuk memastikan pembeli berpuas hati dengan item-item kami, kami akan memastikan harga yang ditawarkan sentiasa berada dibawah harga pasaran.

Bagaimana untuk menyertai lelongan kami?, senang sahaja, pelawat tidak perlu mendaftar,hanya perlu memiliki akaun facebook dan connect pada laman kami. Bidaan akan dilakukan dalam tempoh tertentu dan apabila tempoh bidaan tamat, kami akan menghubungi pembida tertinggi untuk proses penghantaran.

Kami mengfokuskan projek ini untuk kaum ibu, wanita dan anak gadis yang ingin memiliki item trendy terbaru pada harga yang lebih rendah berbanding di luar.

Sila subscribe di laman kami untuk pengumuman yang akan datang. Terima Kasih kerana sudi singgah di laman Harga Emas Malaysia. Salam April 2011.

9 thoughts on “Lelongan Emas Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[get_sheet_value location="Iklan!b3"][get_sheet_value location="Iklan!b4"]