Cara berkesan menjual dan memasarkan emas

Menjual emas tidak sama seperti menjual produk-produk yang lain, produk lain biasanya harga nya akan rendah selepas beli dan semakin lama semakin tidak bernilai dan etc, tetapi emas tidak, nilai emas setiap hari setiap hari semakin naik. Selain itu, emas sendiri adalah wang tunai, Daripada menyimpan duit di bank akaun simpanan, atau dalam bentuk lain yang susah ditunaikan, lebih baik menyuruh pelangan menmbeli dan menyimpan emas. Lagipun emas sangat mudah untuk ditukar kepada tunai, setiap masa, setiap tempat selalu je ada orang yang sedia membeli.

Memasarkan emas adalah suatu kerja yang mudah, kerana emas bukannya benda baru, siapa yang tak knal emas? dan semua orang tahu harga emas naik setiap hari, inilah peluang untuk kita menjual dan memasarkan emas di luar sana, daripada respon2 yang kami terima, ramai yang sebenarnya sedang tercari-cari bagaimana untuk memulakan pelaburan emas, tetapi mereka belum faham dan perlukan penerangan. Sayangnya bukan! kebanyakan pelanggan di kampung-kampung, pekan2 kecil misalnya, mungkin belum mendapat maklumat jelas berkenaan pelaburan emas, di bandar juga, ramai yang cuma menanti, untuk promoter datang. Sayangnya jika peluang market yang sangat luas ini tidak dapat dimanfaatkan sebaik-baiknya.

slide dibawah ini, kami terangkan prosedur paling ringkas dan mudah untuk menjual emas, sepatutnya kami terangkan secara audio dan visual, tetapi masa ini tidak sempat untuk kami edit audio, mungkin weekend akan datang kami buat. Hope slide ini dapat membantu, sebarang soalan cuma tulis dibawah, kami akan cuba membalas soalan anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SIMPLE GOLD TESTING KIT USING ACID TEST TO CHECK GOLD PURITY
Uji Emas Anda

BELAJAR CARA KIRA HARGA EMAS DAN SENARAI SUPPLIER KILANG
Learn More